16-årig 1. division-spiller testes i Arsenal

En ung dansk spirrevip skal nu testes i en af de største klubber i England.

Mads Døhr Thychosen. Der er nok ikke mange klokker der ringer i ørerne på danske fodboldfans når det navn dukker op. Dog kan visse  fodboldelskere måske genkende mellemnavnet, Døhr, og visse andre efternavnet, Thychosen. Den unge Vejle knægt er nemlig søn af den tidligere Vejle-spiller, Lars Døhr, og fætter til den nuværende FC Nordsjælland-spiller, Oliver Thychosen. En stor fodboldtradition skal videreføres i familien og efter alt at dømme, kommer det til at ske.

Den unge Mads Døhr Thychosen er blot 16 år, men fik i weekenden debut for Vejles senior mandskab i 1. division og ikke nok med det, han skal også til prøvetræning i selveste Arsenal. Dog er det ikke første gang at danskeren skal spille med det talentfulde ungdomshold, han var nemlig også med til Ferolli Cup, men nu er det altså en prøvetræning i London danskeren står overfor. En stor cadeau til ham selv og Vejles talentudvikling, siger Vejles Talentchef, Lasse Christensen.

– Opholdet kommer som opfølgning på turen til Verona med Arsenal. De vil gerne se Mads Døhr Thychosen igen for at følge ham på tæt hold, og det er selvfølgelig en stor cadeau til Mads Døhr Thychosen og til Vejle Boldklubs talentarbejde, siger han til bold.dk.

Angriberen er pt. noteret for 17 u-landskampe.

In this article