Durmisi: Bliver bedre kamp fra til kamp

Riza Durmisi

Brøndby-talentet Riza Durmisi føler at hans spil bliver bedre fra kamp til kamp.

Brøndby IF forlængede i sommers med det unge talent Riza Durmisi. Vestegnsklubben gav ham en kontrakt, der først udløber i 2016. Det på trods, at det egentlig var planen, at Durmisi skulle have fortsat sin karriere andetsteds.

Det var nok meget godt for begge parter, at Durmisi blev i Brøndby. Det 19-årige talent har spillet samtlige af Brøndbys 10 Superliga-kampe fra start i denne sæson. Derfor har venstrebensspilleren naturligvis også gennemgået en udvikling, der stadigvæk er i fuld proces.

– Jeg synes, at jeg er kommet godt i gang, og jeg kan mærke, at det bliver bedre for hver kamp. Det arbejde skal jeg bare fortsætte, så jeg hele tiden rykker mig, siger Riza Durmisi til klubbens hjemmeside.

– Jeg er blevet mere stabil i den defensive del af spillet, og det har været et klart mål, da jeg føler, at jeg allerede har en del at byde på frem ad banen.

– Derfor har jeg haft fokus på at være mere påpasselig, blandt andet i forhold til at passe på det rum, der opstår bag en back – især hvis man også kommer med frem. Det er vigtigt, og jeg synes, at jeg har fået bedre styr på det, siger Durmisi.

Durmisi startede sæsonen som kantspiller, men er siden hen blevet rykket ned på venstreback.

In this article