Endnu et point til løveungerne i UYL

FC Københavns U19-hold fik også denne gang et point ud af anstrengelserne i UEFA Youth Leaugue med 1-1 mod Real Madrids U19-hold.

Det er ikke kun FC Københavns seniorer der skal bide skeer med de spanske giganter Real Madrid. Også Københavnernes U19-hold skulle i eftermiddag op mod Reals ditto, da man tørnede sammen i UEFA Youth Leaugue, der figurer som Champions Leaugue for U19-hold.

FCK måtte leve med underdog-rollen til kampen, og det var også madrilenerne, der tog teten fra start. De skulle dog helt frem til første halvlegs slutminutter for at få puttet bolden i kassen. Francisco Jose Rodriguez fik netmaskerne til at blafre efter oplæg fra Marcos Llorente. Real gik dermed til pause med en 1-0 føring, men også med blot 10 spillere på banen efter, at Agoney blev præsenteret for et rødt kort med 5 minutter til pause.

Madrilenernes scoring kort før pausen slog dog ikke løveungerne ud. Efter 63 minutters spil kunne 17-årige Andreas Ravn Nielsen nemlig udligne til 1-1 på en afslutning fra nært hold.

Resten af kampen forløb med chancer til begge mandskaber, men resultatet blev ved 1-1, hvorfor FCK nu har to point i UEFA Youth Leaugue. For tre uger siden lykkedes det nemlig også at spille uafgjort med Juventus. De to point rækker til en 2. plads i Gruppe B.

Vi kan nu blot håbe, at FC Københavns seniorer også kan levere et ligeså flot resultat, når man gæster Santiago Bernabeu i aften med kick-off kl. 20.45 i Champions Leaugue.

In this article