Fischer: Vil spille mere efter VM

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Viktor Fischer satser hårdt på at få mere spilletid på landsholdet efter VM-slutrunden.

19-årige Viktor Fischer har fået sit gennembrud i Ajax Amsterdam, men på landsholdet er det endnu ikke kommet. Offensivtalentet står godt nok allerede noteret for fem optrædener for landsholdet, men kun én af gangene har det været som starter.

Endnu er det okay for Fischer at lære lidt fra bænken, men efter VM satser han på det store gennembrud i rødt og hvidt.

– Jeg har ikke haft nogen særlige forventninger om at starte inde i denne her VM-kvalifikation. Jeg gør alt, hvad jeg kan. Jeg gør virkelig alt, hvad jeg kan, men hvis det ikke er muligt, så er det sådan, det er. Jeg skal gøre mit bedste, siger Fischer til BT og fortsætter:

– Men på den anden side, når VM er overstået, så vil jeg begynde at spille. Det tør jeg alligevel godt at sige. Så vil jeg sgu spille. Vi starter forhåbentlig op fra nul, og der vil jeg begynde at lægge mere vægt på spilletid, siger offensivspilleren.

Viktor Fischer kom ikke i aktion mod Italien i fredags.

In this article