Frank de Boer roser Lucas Andersen til skyerne

Cheftræneren i Ajax, Frank de Boer, fortæller, at det danske talent, Lucas Andersen kan blive en af de bærende kræfter i Ajax om et par år.

I forhold til sidste år, hvor Andersen kun fik spillet 11 minutter for førsteholdet i Ajax Amsterdam, har han i denne sæson allerede spillet seks kampe, på grund af, at han i januar blev rykket op på førsteholdet permanent. Og Ajax-træner, Frank de Boer, fortæller i et interview med Tipsbladet, at man i Ajax har store forventninger til den unge dansker.

– Han har et stort potentiale. Han skal stadig forbedre sig, men han er rigtig god allerede. Han har god teknik, kan score mål og er hurtig, og når vi laver fysiske test, scorer han højt. Det kan man ikke se, når han står foran dig, for han er stadig ret spinkel, men han er hurtig og eksplosiv. Om et eller to år er han klar til at være en af lederne i Ajax, fortæller de Boer til Tipsbladet.

Frank de Boer har også tidligere givet udtryk for at den kun 19-årige danske komet kan være afløser for Christian Eriksen, der nu spiller i Tottenham, i rollen som playmaker, og det er også planen ifølge de Boer.

– Med lidt mere fysisk styrke kan han blive en vigtig playmaker for Ajax, siger Frank de Boer.

In this article