Holdkammerater: Højbjerg var omdrejningspunktet

Skærmbillede 2013-04-13 kl. 19.39.34

To af Pierre-Emile Højbjergs holdkammerater på U21-landsholdet roser Bayern-talentet til skyerne efter en flot debut.

Bayern-talentet Pierre-Emile Højbjerg spillede en stor rolle, og fik debut, da U21-landsholdet i den forgangne landskampspause, spillede to EM-kvalifikationskampe mod Slovenien og Rusland. I Højbjergs debut mod Slovenien, i Aalborg, scorede stortalentet to flotte mål, mens han også spillede en vigtig rolle i 2-o sejren ude mod Rusland.

To af den unge midtbanespillers holdkammerater på U21-landsholdet roser nu Bayern-spilleren til skyerne efter de flotte debutkampe.

– Når du træner med ham, oplever man, at han kan ting, man ikke lige forventer. Han har en god forudseenhed, og han tager frække træk, hvor du måske tænker, at den havde man ikke lige set komme. Han er bare god til at være et skridt foran sin modstander, siger AaB-spilleren Nicolaj Thomsen til BT, og bliver suppleret af backtalentet Christoffer Remmer fra FCK:

– Han var omdrejningspunkt for vores spil, og derfor spillede han også to gode kampe og scorede to rigtig flotte mål i en flot debut. Han har tilført holdet noget rigtig godt spil.

Allerede i sidste sæson blev Pierre-Emile Højbjerg kastet for løverne i Bundesligaen, for Bayern München.

In this article