Jores Okore til D’ BOLD: Det er hårdere end i FC Nordsjælland

 

Okore

 

Sommerens transfervindue bød på en hel del spændende handler, især med danske øjne har det været særligt interessant. Den danske landsholdspiller Jores Okore stod for et af de mere opsigtsvækkende skifter, set med danske briller. Han skiftede nemlig de trykke rammer i FC Nordsjælland ud med den engelske storby Birminghams gråvejr, trængsel og Aston Villa. D’ BOLD har haft kontakt til Jores Okore, hvor han kort fortæller om sin første tid i Aston Villa.

Ændringer kan man ikke være foruden når man skifter klub, og slet ikke når det er i et helt nyt land og liga, men efter tre måneder er det alligevel faldet fint på plads for Jores Okore.

–          Jeg har vænnet mig til at være her i England, og har også fået min egen bolig, siger Okore til dbold.dk.

Ikke kun privat går det godt, også socialt kører det på skinner, da vi spørger ind omkring hans venner i truppen.

–          Jeg snakker fint med alle, også har jeg selvfølgelig også min gode danske ven (Nicklas Helenius red.), siger forsvarsspilleren og fortæller også om hans forhold til fansene.

–          Jeg har fået en masse engelske fans, jeg snakker ofte med dem for at give dem en god oplevelse, og gøre dem glade.

 

Et skridt op niveaumæssigt:

Jores Okore har stor succes udenfor banen og på grønsværen har der også været stor interesse omkring danskeren, men hvor stor forskel synes han selv der er på banen?

–          Træningen er langt hårdere her, det gælder med det samme om at være klar, udtaler Okore sammenlignet med FC Nordsjælland.

–          Det er meget hårdere end hos FC Nordsjælland, der bliver også snakket og kommunikeret mere her. Også skal jeg selvfølgelig vænne mig til den nye spillestil.

Og hvad med niveauforskellen? Den må da også være til at tage og føle på? Kan du mærke det?

–          Ja det er det uden tvivl, her er det strammere. Med det mener jeg at der bliver spillet mange flere kampe og at man ikke får så lang tid til at hvile sig før man skal spille igen.

Jores Okore har indtil videre spillet fire kampe for Aston Villa, men er i øjeblikket skadet og højst sandsynligt ude resten af sæsonen.

In this article