Lasse Vigen forhandler med Fulham

Lasse Vigen har kontraktudløb med den engelske klub Fulham til sommer, men danskeren kigger sig ikke om efter nye klubber

Lasse Vigen har modsat Christian Nørgaard og Kenneth Zohore valgt at blive i udlandet i stedet for at tage hjem til Danmark. Hans kontrakt med Londonklubben udløber dog efter denne sæson, men den 19-årige dansker har ikke tænkt sig at forlade Fulham.

– Vi har en god dialog med Fulham, der gerne vil forlænge med ham. De er glade for Lasse, og han er glad for at være der, så vi må se, hvordan det kan komme til at se ud. Det hele skal hænge sammen, hvis han skal forlænge, fortæller Vigens agent Guli Tomasson til Tipsbladet.

En af de ting, der i øjeblikket diskuteres mellem de to parter, er, hvordan fremtiden for det unge talent ser ud.

– Det er jo klart, at Lasse har udløb af en grund. Der har været en plan med ham indtil nu, som er blevet fulgt. Nu er vi så nået dertil, hvor vi skal lave en ny plan, fordi han skal til at være førsteholdsspiller, og vi må se, hvordan Fulham har tænkt sig at gribe det an. Vi må se, om den næste plan kan strikkes rigtigt sammen. Det hele skal gå op i en højere enhed, men det er noget, vi taler om og diskuterer med Fulham stille og roligt, fortæller agenten.

Lasse Vigen Christensen har spillet i Fulham, siden han skiftede fra FC Midtjylland i januar 2012.

In this article