Løveungerne slog Galatasaray i ‘Ungdommens CL’

FC Københavns U19-mandskab hentede onsdag eftermiddag en flot udesejr på 1-0 over Galatasaray i UEFA Youth League, også kendt som ‘Ungdommens Champions League’.

FCK’s U19-hold deltager i år i UEFA Youth League. Her har løveungerne indtil videre imponeret med to uafgjorte resultater, hjemme mod Juventus og ude mod Real Madrid.

Onsdag eftermiddag var de unge FCK’ere på endnu en svær opgave, da det gjaldt et opgør mod tyrkiske Galatasaray. Kampen blev afviklet på Avcilar Belediye Stadyumu i Istanbul.

Første halvleg var en meget jævnbyrdig affære med scoringsmuligheder til begge mandskaber, men det stod fortsat 0-0 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg kom løveungerne bedst fra land. Det udmøntede sig også i en scoring til københavnerne sat ind af den nigerianske højrekant Daniel Chukwumah efter 58 minutter.

Resten af halvlegen kørte spillet frem og tilbage, men det sluttede med en 1-0 sejr til FCK, der dermed ligger sig i spidsen i Gruppe B, med fem point for tre kampe. Dog mangler Real Madrid og Juventus lige at møde hinanden.

FC Københavns seniorhold møder også Galatasaray i Champions League i aften. Der er kick-off i Istanbul kl. 20.45.