Lucas Andersens gennembrud: Er pludselig blevet kendt

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

 

Lucas Andersen nærmer sig sit store Ajax-gennembrud. Det er gået stærkt de seneste par uger, og danskeren er pludselig blevet kendt.

19-årige Lucas Andersen er startet inde i Ajax’ sidste to kampe mod henholdsvis Twente og Celtic. Nordjyden har imponeret træner Frank de Boer de seneste par uger, og nærmer sig sit store gennembrud i international fodbold.

Det er gået stærkt for den unge Andersen, der ankom til den hollandske hovedstad i sommeren 2012. Han er pludselig blevet kendt.

– Jeg kan ikke forstå, hvor hurtigt det er gået. Jeg har altid drømt om det, men jeg har aldrig forstået, hvad der sker, når man faktisk når startopstillingen. Først da indser du, hvad det vil sige at være Ajax-spiller, siger Lucas Andersen til Ajax’ hjemmeside og tilføjer:

– Det er bizart. Den ene dag kender ingen dig. Den næste dag er du pludselig kendt. Jeg fik også kampe i sidste sæson, men for omverdenen var jeg stadig en fremmed. Kun de mest fanatiske fans vidste, hvem jeg var. Nu råber små drenge af mig. Og nogle gange også jævnaldrende, der vil have billeder sammen med mig. Det er meget specielt, siger den unge dansker.

Lucas Andersen kan få endnu en mulighed for at imponere træner Frank de Boer, når Ajax i aften kl. 20.45 tager imod RKC Waalwijk i Æresdivisionen.

In this article