Marc Rochester-Sørensen er tilfreds med start i FCV

I sommer præsenterede oprykkerne FC Vestsjælland to spændende nye navne i form af Dennis Sørensen og Marc Rochester-Sørensen. Sidstnævnte er ganske tilfreds med starten i hans nye klub.

Et meget hot navn samt et, formentlig, kommende hot navn. Dennis Sørensen blev præsenteret sammen med Marc Rochester-Sørensen i sommer hos oprykkerklubben FC Vestsjælland og den tidligere HB Køge-spiller er faldet godt til og er tilfreds med sin start i den nye klub, trods mindre spilletid. Dog ikke mindre end ventet.

– Ja, lige her i starten er det mere eller mindre, hvad jeg havde forventet. Som jeg sagde da jeg kom hertil, forventede jeg ikke at jeg ville gå direkte ind på holdet, det ville tage mig lidt tid, se mig lidt an i klubben, se hvordan man gjorde her og så vidste jeg at jeg kunne lære en hel del. Så er jeg meget tilfreds med min start her, siger en ung Rochester til dbold.dk ovenpå en kamp hvor han blev indskiftet i anden halvleg.

Så du er tilfreds med din start i klubben?

– Ja, jeg er begyndt at spille lidt mere og nu startede jeg jo inde mod FC Midtjylland og fik vist lidt, så jeg er fint tilfreds.

Der går dog lige noget tid før vi kan forvente at se ham fast i startopstillingen, dog kan ting gå hurtigt i fodbold, siger han.

– Det kan jo gå stærkt i fodbold, så det er jo svært at sige, det kan være en til to måneder, men jeg håber på at det bliver så hurtigt som muligt, siger Rochester til D’ BOLD.

U/21-landsholdet har dog længere udsigter.

– Man skal selvfølgelig først få en del spilletid der hvor man er klubmæssigt, men jeg fokuserer lige nu bare på at begynde at starte inde for Vestsjælland og så må vi se om landsholdet åbner øjnene op for mig igen, slutter en energisk Rochester Sørensen.

In this article