Marcondes: Drømmer stadig om første Superliga-mål

Emiliano

FCN-talentet Emiliano Marcondes drømmer stadigvæk om sit første Superliga-mål.

Det 18-årige offensivtalent Emiliano Marcondes har, i den første tredjedel af sæsonen, fået massere af chancer for FC Nordsjælland i Superligaen. Men endnu har det ikke været med den store succes. Offensivspilleren er stadig på jagt efter sit første Superliga-mål efter i alt 301 minutters spilletid i ‘Suppen’.

Marcondes har i det hele taget sit første mål til gode for FCN’s førstehold. Han var dog meget tæt på en scoring i CL-kvalkampen mod Zenit, hvor hans afslutning blev reddet med hånden på stregen.

– Det var surt, at den ikke røg ind, og jeg drømmer stadig om at score mit første Superligamål. I foråret lavede jeg 11 mål for FCN i U/19 Ligaen, og der skal komme mål fra den position, jeg spiller, siger Emiliano Marcondes til FC Nordsjællands hjemmeside.

Talentet er i FCN blev brugt på mange forskellige pladser, men satser i fremtiden på af få succes som 10’er.

– Jeg har snakket med Mark Strudal (angrebstræner i FCN, red.) om, at jeg på sigt skal gå efter at blive den første på 10’er positionen, der scorer 10 mål for FCN på en sæson i Superligaen.

– For at det kan lykkes skal jeg jo først og fremmest arbejde hårdt på at få mere spilletid i Superligaen, Derfor har jeg i denne sæson sat mig som mål at gøre mig fortjent til spilletid, og så må det gerne krydres med det første mål.

Mål har Marcondes dog scoret massere af på U19-landsholdet. Ved seneste samling, hvor man kvalificerede sig til Elite Round, nettede FCN-spilleren fire gange.

– Det bliver spændende, hvem vi skal møde, men det bliver meget svært at slippe gennem nåleøjet til slutrunden, konstaterer Marcondes.

I alt er Emiliano Marcondes noteret for 11 Superliga-kampe for FCN.

In this article