Marcondes forlænger med FC Nordsjælland

Emiliano

Offensivtalentet Emiliano Marcondes har forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2017.

FC Nordsjællands lovende offensivspiller Emiliano Marcondes har været inde omkring førsteholdet i hele kalenderåret. 11 Superliga-kampe er det blevet til, og i alt 301 minutters spilletid i ‘Suppen’.

Endnu er det ikke blevet til mål for offensivspilleren, men han har alligevel imponeret sig til en ny kontrakt, som løber frem til sommeren 2017.

– Jeg er både glad og stolt over, at kunne skrive under på en ny kontrakt med FC Nordsjælland. Det er en klub, som gør rigtigt meget for det talentarbejde, jeg selv er en del af, og jeg kan ikke tænke mig et bedre sted at fortsætte min udvikling, siger Marcondes til klubbens hjemmeside.

– Jeg spiller stadig U19-kampe, men målet er selvfølgelig, at få så meget spilletid som muligt for A-holdet. Hvert minut tæller, og jeg arbejder hele tiden for at bidrage til holdet. Det er et pres, men nok mest et pres jeg lægger på mig selv, for jeg elsker at skulle præstere. Jeg skal nok lære, ikke at forcere mit spil så meget, men man vil jo gerne gøre en forskel for holdet.

FCN’s cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over at skulle arbejde med Marcondes i flere år endnu.

– Emiliano er en ekstremt dygtig og meget arbejdsom spiller, som jeg glæder mig meget til, at arbejde videre med. Han har sine styrker i det tekniske, fremadrettede spil, hvor han både kan indgå i det hurtige pasningsspil og selv gøre forskellen på eget initiativ, fortæller Hjulmand og fortsætter:

– Emiliano har allerede spillet en del kampe for A-truppen, hvor han indgår på lige fod med alle andre spillere, og jeg er sikker på, at hvis han kan fortsætte sin udvikling og arbejde lige så godt med sit spil, som han har gjort indtil videre, så vil han også blive en profil på sigt. Det handler lidt om, at have tålmodighed og blive ved, selvom der er hård konkurrence.

Emiliano Marcondes har spillet 22 U-landskampe for Danmark med seks mål til følge.

In this article