Rezan til D’ BOLD: Real Madrid er min drøm

På Vestegnen render der netop nu et meget lovende talent rundt. Navnet er Rezan Corlu.

Denne unge knægt har ifølge flere medier været i søgelyset hos et par udenlandske klubber – nemlig Hamborg SV og Galatasaray, som vel og mærke er to storklubber indenfor fodboldverdenen.

– Jeg bliver selvfølgelig rigtig stolt, når to klubber som Galatasaray og HSV viser sin interesser, det gør mig stolt og viser det jeg laver på fodbolden ikke er helt forkert. Galatasaray er Tyrkiets største klub, og HSV en stor tysk klub også, men hvor det ikke lige kører for dem nu. Men det giver mig en stor motivation at de viser interesse, siger Rezan til dbold.dk

Og det at komme til udlandet, er heller ikke noget han vil sætte på hylden, tvært i mod, men han venter på det rette tidspunkt.

– Selvfølgelig drømmer jeg om at komme til udlandet en dag, men jeg skal først føle mig tilpas og skifte når jeg føler, at det er det rette tidspunkt. Men jeg har en drøm om at spille på de store stadioner en dag, fortsætter han.

Da hans familie oprindeligt har kurdisk baggrund, men han selv er født og opvokset i Danmark, har der hersket tvivl om hvilket landshold han helst ville spille for, men der siger han, at Danmark er en klar vinder.

– Jeg blev kaldt ind til de tyrkiske landsholdsamlinger allerede som U14 spiller, og det fik jeg prøvet et par gange op til U16 landsholdet. Og da valget mellem Danmark og Tyrkiet skulle tages, var Danmark en helt klar vinder. Jeg er født og opvokset i Danmark med kurdisk baggrund, så derfor ville jeg ikke spille for tyrkerne, da jeg følte mig mere tryg på det danske landshold. Men jeg skal aldrig udelukke det tyrkiske landsholds senere hen, det kunne blive en mulighed at skifte til dem senere hen i karrieren, siger Corlu.

Selvfølgelig er det de store hold, der er drømmeklubberne, og han fortæller også hvilke hold han helst vil spille for, hvis han skulle skifte lige her og nu.

– Hvis jeg selv kunne vælge klub, og skulle af sted til udlandet, så ville Real Madrid passe mig helt fint. Men udviklingsmæssigt, og med en god realistisk chance for førsteholds fodbold, ville Arsenal, Dortmund eller Ajax passe mig godt, siger han til slut.

Rezan Corlu spiller for Brøndbys u-17 hold og Danmarks u-17 landshold.

In this article