Rønnow tænker ikke på fremtiden

Foto: AC Horsens
Foto: AC Horsens

Frederik Rønnow, der er lejet af Esbjerg i AC Horsens, vil ikke tænke på fremtiden

Talentet er tydeligt hos den unge Esbjerg-keeper, Frederik Rønnow, der udover at være fast mand hos jyderne, kan prale af en plads på det danske U21-landshold. Esbjerg hentede i sommer Frederik Rønnow på en et-årige lejeaftale hos AC Horsens, men om det er Esbjerg, Horsens eller en helt tredje klub, som løber af med stortalentet efter denne sæson, er endnu uvist.

Rønnow selv ved heller ikke, hvor han ender.

– Det er svært at sige. I første omgang er jeg i Horsens, for det er det der står i aftalen, at jeg er i Esbjerg det her år. Hvad der skal ske derefter, det ved jeg ikke og det koncentrerer jeg mig ikke om, siger Frederik Rønnow til dbold.dk.

Frederik Rønnow står noteret for 12 U21-landskampe for Danmark.

 

 

In this article