Thychosen: Det var dejligt at komme på tavlen igen

FC Nordsjælland slog onsdag FC Midtjylland ud af DBU pokalturneringen for 4. år i træk.

FC Nordsjælland og FC Midtjylland mødte onsdag hinanden for 4. år i træk i den danske pokalturnering, og alle fire gange har FCN vundet. To af gangene har FCN vundet i finalen over midtjyderne, og to gange midt i turneringen. Og den fjerde gang var onsdag aften. Sidst de to hold mødte hinanden, var i ligaen i lørdags. Den kamp vandt FCN 2-1, deres fjerde sejr i ligaen, og FCM’s første nederlag i denne sæson. Og i lørdagens kamp scorede en af Nordsjællands nye unge profiler, Oliver Thychosen, til 2-1, som også var kampens resultat.

Den unge spiller var igen i spil mod Midtjylland onsdag aften, og igen fik han banket bolden i kassen. Denne gang i pokalturneringen i FC Nordsjællands 3-1 sejr.

– Det var igen en fin kamp, hvor vi fik holdt dem godt nede. De var jo nærmest ikke farlige, og fik kun scoret et dumt frisparksmål. Vi vandt mange af 50/50-duellerne, og holdt dem godt væk på dødbolde, siger Thychosen.

– Vi var tålmodige på bolden, indtil hullerne opstod, og vi kunne jo godt have scoret flere end de tre mål, det blev til. Så det var en fin kamp, fortsætter han.

Målet blev scoret efter en god, lang stikning i dyben, fra Kim Aabech.

– Vi fangede dem højt, og Kim fik vendt sig i rummet mellem forsvar og midtbane. Deres stopper gik op på Kim, så jeg løb ind bagved, og fik så bolden på et perfekt tidspunkt. Det var dejligt at komme på tavlen igen, siger det unge talent.

In this article