Uheldige Bech: Ude resten af efteråret

Uffe Bech

FCN-spilleren Uffe Bech er ude resten af efteråret, efter at have pådraget sig en knæskade i Superliga-kampen mod Brøndby.

Uffe Bech var igennem et rent skadeshelvede i sidste forår med både operation og genoptræning. I slutningen af september måned gjorde den 20-årige Bech comeback i Superliga-kampen mod Randers FC. En uge senere spillede han også med mod Brøndby, og her blev offensivspilleren skadet på ny.

Denne gang er det knæet den er gal med. Uffe Bech er nu ude resten af efteråret.

– Efter kampen mod Brøndby mærkede Uffe Bech ømhed i knæet og efterfølgende undersøgelser viser desværre, at han ikke undgår en ny pause med behandling og genoptræning. Med kun halvanden måned igen må vi påregne, at Uffe ikke kommer til at spille flere kampe i efteråret, siger FCN’s cheffysioterapeut Hans Ørting til klubbens hjemmeside.

En ulykkelig Uffe Bech fortæller:

– Jeg har glædet mig helt vanvittigt til at spille igen og er utroligt ked af, at jeg nu igen skal igennem endnu en pause. Det er lidt uoverskueligt lige nu, og jeg skal have lidt tid til at sluge den her, men jeg vil gøre alt for at komme tilbage for fuld kraft.

Uffe Bech har endnu kun nået at spille syv Superliga-kampe for FC Nordsjælland.

In this article