Yussuf Poulsen sagde nej til Tottenham

Foto: RB Leipzig
Foto: RB Leipzig

Store klubber som Stuttgart og Tottenham var i sommers interesserede i at hente Yussuf Poulsen til klubben, men på overraskende vis takkede danskeren nej til disse klubber og valgte i stedet en klub i den tysk 3. Bundesliga.

Yussuf Poulsen nyder stor succes i sin nye klub RB Leipzig, danskeren har fået masser af spilletid, og det var en af grundene til, at det 19-årige talent valgte den tyske klub fremfor blandt andre Tottenham.

– Min prioritet var at komme til at spille førsteholdsfodbold. Hos Tottenham ville chancen ikke have været så stor, siger Poulsen til Bild.

Klubbens sportsdirektør, Ralf Ragnick, havde dog også en finger med i spillet, da man overtalte danskeren til at vælge en klub, som ligger i den tredje bedste række i Tyskland fremfor andre mere anerkendte klubber.

– Jeg havde lang kontakt med Ralf Rangnick, og han var allerede i Danmark om vinteren. Han har en stor overtalelsesevne. Desuden var klubbens perspektiver og mål med til at overbevise mig, fortæller Yussuf Poulsen.

Klubben RB Leipzig blev grundlagt i 2009 efter at, Red Bull havde købt SSV Markranstädts licens, og energidrik-firmaet vil i løbet af de næste ti år investere over 100 millioner euro i klubben for at bringe den til tops i tysk og europæisk fodbold.

In this article