Brøndby talent: Jeg skal arbejde med det defensive

Frederik Holst, der i starten af sæsonen var en sikker man i start 11’eren, er nu gledet ud på bænken.

Foråret 2013 var en god halvsæson for den nu 19-årige Frederik Holst. For dengang var han fast mand i spillertruppen. Og det var han også de første fem kampe i den nye sæson, men siden da, er det kun blevet til tre startpladser og fem indhop fra bænken.

– Jeg har fået at vide, at jeg skal arbejde med det defensive, men det var jeg klar over selv. Jeg kan godt lide at komme frem ad banen, og så er der nogle gange rimelig meget plads bag ved, men det arbejder jeg på, ligesom jeg træner lidt mere i styrkelokalet, siger Frederik Holst.

Brøndby træner, Thomas Frank, udtaler, at han er glad for, at have et alternativ som Holst til den anden back, Michael Almebäck.

– Det er vigtigt, at de byder ind med de kvaliteter, de har hver især. Almebäck er én type back, mens Holst er en anden. Holst har nogle rigtigt gode offensive løb, han har nogle gode indlæg, og han har nogle rigtig gode afleveringer ind i banen.

Brøndby spiller mod FC Midtjylland på søndag kl. 19:15 på ulvenes hjemmebane i Herning. Sidst de to hold tørnede sammen, var også i Herning, den kamp vandt ulvene 5-2.
Kampen bliver vist på TV3+ fra kl. 18:45.

In this article