Bundesliga-klub viser interesse for Serie A-dansker

Skærmbillede 2013-06-21 kl. 16.46.02

Frederik Sørensen kan havne i tyske Werder Bremen, som følge af et samarbejde mellem tyskerne og en af Sørensen ejermænd, Juventus.

Frederik Sørensen er delejet af de to italienske klubber Juventus og Bologna, som danskeren i øjeblikket repræsenterer. Men som følge af et samarbejde Sørensens ene klub, Juventus, har indgået, kan den danske midtstopper ende et helt tredje sted.

De italienske mestre har indgået et stærkt samarbejde med Bundesliga-klubben Werder Bremen, der allerede nu har snøren ude efter Sørensen og ghanesiske Richmond Boakye.

– De er rigtig gode spillere, men Juventus har en del, der har interesse for os, siger Werder Bremens sportsdirektør Thomas Eichin til Bild.

Werden-bossen vil dog ikke garantere, at spillerne bliver hentet ind allerede i vinterens transfervindue.

– Ja, samarbejdet er i gang allerede. Det kan vi profitere af, præcis ligesom Juve kan. Om det kommer til transfers til vinter eller først til sommer, lægger dog ikke fast, siger sportsdirektøren.

Men da Juventus jo som bekendt kun ejer halvdelen af Sørensen, vil danskerens nuværende klub, Bologna, også få et stort ord at sige i en eventuel transfer.

In this article