Dansk bronzevinder vil hjælpe danske guldkandidater

Skærmbillede 2013-11-06 kl. 14.04.54
Christian Gytkjær efter scoring mod Rosenborg – Foto: youtube.com

 

Bronzevinder Christian Gytkjær kan hjælpe Rosenborg-danskerne med deres gulddrømme

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Christian Gytkjær og hans nuværende klub Haugesund satte sig i sidste weekend på bronzemedaljerne i den norske Tippeliga. Her har danskeren været en stor hjælp, da han i sine 24 optrædener har haft sidste fod på 11 mål. Et historisk resultat for den forholdsvis nye klub, mener angriberen:

“Der har været god knald på. Vi havde en god fest søndag, men det er også det indtil videre. Vi har jo en kamp endnu. Men det kæmpe stort for klubben, der lige nu fejrer 20 års jubilæum. Det er en ung klub og et historisk resultat. Klart det største i klubbens historie, og det er jeg stolt over at være en del af” fortæller Gytkjær til bold.dk.

Haugesund spiller denne weekend en ubetydelig kamp, der ikke kan rykke dem hverken op eller ned i tabellen – det sjove ved denne kamp er dog, at modstanderen hedder Strømgodset og de er direkte kandidater til mesterskabet, da de på førstepladsen er et enkelt point foran danskerklubben Rosenborg, der sidder på andenpladsen. Det vil sige at Gytkjær kan hjælpe Tobias Mikkelsen, Mike Jensen og Nicki Bille, som dog ikke har taget kontakt til 11-målsmanden:

“Nej, og det skuffer mig egentligt også helt vildt. Jeg havde forventet, at de ville tilbyde mig en kæmpe bonus. Men de kan nå det endnu. Jeg forventer en opringning en af de kommende dage,” siger Gytkjær tydeligvis med et glimt i øjet.

Danskeren vil dog alligevel og som altid gå på banen i weekenden for at vinde:

“Det bliver fuldt hus, og det er en kamp mod et af de bedste hold i Norge. Både for klubbens skyld og mit eget ego vil jeg gøre alt for, at vi vinder den kamp.”

Der er to kampe igen for holdene i den bedste norske række. Mesterskabskandidaterne Rosenborg møder i disse to kampe henholdsvis Viking FK og Lillestrøm SK.

In this article