Flot fight af U19-løver hiver 1 point hjem

FCKU19

De unge FCK-spillere fra klubbens U19-hold fik i dag 2-2 mod Juventus i UEFA Youth League. 

Som optakt til aftenens CL-brag mellem Juventus og FCK, spillede U19-holdene fra de respektive klubber her til eftermiddag mod hinanden.

Og det var et toptændt FCK-hold der gik på banen, dog med en tydelig viden om at det ville blive en svær kamp. Allerede fra første fløjt viste de unge københavnerne tegn på usikkerhed, men på trods af det var det alligevel FCK’s U19-drenge der fik puttet bolden i rusen først. Dette skete da Mads Nordam bragte FCK foran med 1-0 efter 34 minutter. De få FCK-tilhængere der var på banen nåede dog ikke at juble længe, for blot 4 minutter senere gjorde Juventus-knægten Soumah det til 1-1.

Kort efter pausen scorede Yones Felfel til 2-1 på et meget veludført angreb. Efter et flot indlæg fra venstre side, kunne han fuldstændig fri heade bolden modsat uden chance for Juve-keeperen.

Desværre for FCK-drengene var Juventus fuldt ud opsatte på at få mindst 1 point med hjem, og de lagde efter FCK’s scoring et massivt tryk. Dette udmøntede sig i en scoring i det 80 minut, selvom FCK’s keeper lavede en række virkelig flotte redninger.

Det uafgjorte resultat betyder, at FCK’s U19-hold nu selv kan afgøre deres videre skæbne i turneringen og dermed stadig har gode chancer for at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne.

In this article