Højbjerg står klar i kulissen

Pierre Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg er klar til at gribe alle de chancer, han får for at spille sig på holdet i storklubben Bayern München

Efter en lang skadespause er Pierre-Emile Højbjerg nu endelig tilbage, og danskeren var med i truppen, da Bayern München i weekenden vandt 3-0 over Augsburg.  Her var Bastian Schweinsteiger ikke med på grund af en skade, og det baner vejen for det 18-årige talent, som med et par gode præstationer til træning kan banke på til startopstillingen.

– Man må tage de chancer, der kommer, men det hele handler om, at jeg træner godt hver eneste dag, lærer så meget som muligt og hele tiden udvikler mig, siger Pierre-Emile Højbjerg til BT.

– Jeg trænede godt i en periode, og så tog Pep (Bayern-træner Josep Guardiola, red.) mig med på bænken. Så trænede jeg mindre godt, hvilket satte mig ud af holdet. Det gælder om at finde et niveau, som du kan holde hele tiden, og du skal være der mentalt hele tiden.

Pierre-Emile Højbjerg er udtaget til U21-landsholdets kommende kampe mod Bulgarien og Andorra i EM-kvalifikationen.

 

In this article