Jannik V.: Snart tilbage

Danske Jannik Vestergaard har mistet sin plads i startopstillingen for Bundesliga-klubben, Hoffenheim. Vestergaard er dog parat og vil gøre alt for snart at vende tilbage på fuld styrke i startopstillingen.

Viceanføreren for sidste års nedrykningstruede Bundesliga-hold, Hoffenheim, er bænket. Kun 18-årige Markus Süle har slået den tidligere Brøndby-spiller af, men Vestergaard er overbevist om at han nok snart er tilbage i start 11’eren.

– Sådan er det, når der er nogen, der får chancen. Så sker det, at de griber den. Men jeg tror, at jeg er tæt på at være tilbage i startopstillingen, siger den danske u/21-landsholdsspiller til MX.

– Jeg håber snart at få chancen igen for at vise mig frem, så han (Hoffenheim-træner Markus Gisdol, red.) kan se, at det er mig, der skal spille.

Den knap to meter høje forsvarsklippe har spillet en A-landsholdskamp.

In this article