Mackay: Forventer ikke vanvittigt Cornelius-comeback

Cornelius 1

Cornelius’ første tid i Cardiff har været et sandt mareridt. Nu er han dog på vej tilbage. 

Cornelius, som under sommerens transfervindue blev solgt fra FCK til Cardiff, er kommt rystende skidt fra start i det engelske. Således har to skader, begge i anklen, holdt ham ude stort set hele sæsonen.

Faktum er dog, at Cornelius nu træner fuldt med igen nu, og at der nok ikke går lang tid før vi får ham at se i kamp igen. Det dyre danske indkøb skulle være tæt på at melde sig kampklar, og med alt held kan han dermed være på bænken mod Swansea imorgen. Dog virker det mere sandsynligt at Cornelius ligger blidt ud, med en reservekamp i midtugen.

Cornelius’ træner, Mackay, har dog ondt af den danske angriber, især når man tænker på de forventninger der var til Cornelius.

– Det har været en frygtelig start for Andreas her. Det er aldrig sjovt at komme med et pres fra omgivelserne og så være skadet stort set fra begyndelsen. Men han er en ung knægt, og der er masser af tid til at slå igennem. Men det kræver stor mental styrke at komme igennem sådan en periode, fortæller Mackay til BT.

Status er lige nu, at Cardiff kun har et point ned til nedrykningsstregen og blot har formået at putte bolden i kassen 8 gange i deres 9 sæsonkampe. Dermed kunne man altså godt bruge en Cornelius i topform. Her er Cornelius dog ikke endnu, og Cardiff-træneren har heller ikke nogen forventninger til at Andreas kommer tilbage og scorer mål på samlebånd.

– Du kan ikke stå her og forvente, at han (Cornelius) kommer tilbage og scorer mange mål for os. Han mangler stadig tilvænning til ligaen og tempoet, og vi skal føre ham forsigtigt tilbage på holdet. Det glæder mig, at han træner med resten af holdet nu, men der er langt til hans topform, og vi skal alle være tålmodige, fortæller Malky Mackay.

In this article