Malky Mackay: Det har været en modbydelig skade

Andreas Cornelius er endelig ved, at være klar igen, efter en slem ankelskade.

Et kort indhop i en kamp mod Manchester City, er det eneste spilletid i Premiere League, Andreas Cornelius har fået, inden han måtte bæres fra banen grundet en skade i anklen.

Den tidligere FCK spiller, og nu også årets talent i Danmark og årets superliga spiller, er nu tilbage på træningsbanen, og han håber selv meget på, at kunne spille for Cardiff igen efter landsholdspausen.

Cornelius’ træner, Malky Mackay, bekræfter nu også de gode nyheder.

– Andreas træner nu fuldt ud med igen, og han trænede med os i sidste uge, hvilket er fremragende. Han får formentlig nogle minutter i en venskabskamp for os i midtugen, hvilket vil være starten for ham i forhold til at komme tilbage igen, siger Mackay til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Det har været en modbydelig skade, Andreas har skullet håndtere. Vi har været nødt til at være meget forsigtige, men nu er der mere end lys for enden af tunnellen.

– Vi må se, hvordan han kommer igennem den træningskamp, men intentionen er, at han trinvis bliver involveret igen, hvilket naturligvis er noget, han hungrer efter, siger Cardiff træner, Malky Mackay.

In this article