Nicolai Jørgensen før Galatasaray-kamp: Vi har selvtillid

 

Skærmbillede 2013-08-09 kl. 19.44.11

Galatasaray vandt 3-1 over FC København i Tyrkiet, men Nicolai Jørgensen mener stadig, at FC København har selvtillid, før aftenens kamp i Parken.

Galatasaray vandt overbevisende 3-1 over FC København i Champions League, men FC København håber på revanche i aften, når tyrkerne gæster Parken. Siden sidst de to hold mødtes, har FC København fået 4 point i 2 kampe, senest 4-0 over FC Nordsjælland, og derfor mener Nicolai Jørgensen, at FCK er i bedre form end sidst.

– Vi står stærkere nu, vi står i hvert fald med mere selvtillid, og det er altid positivt. Men selvfølgelig er vi klar over, at vi skal møde et helt andet hold. De har kvalitetsspillere, som man ikke ser i Superligaen, men vi har masser af selvtillid og overskud for tiden. Det skal vi selvfølgelig tage med, men samtidig skal vi have kæmpe respekt for Galatasarays hold, siger Nicolai Jørgensen til DR Sporten.

FC København ligger sidst i Champions Leagues gruppe B, 1 point bag Juventus, som i dag møder Real Madrid på hjemmebane.

In this article