Tysk interesse for Superliga-stjerne

Når vi om kort tid går ind i vinterens transfervindue, skal https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth formentlig være klar på en lang række tilbud. Særligt tyske klubber holder øje. 

Gennem flere transfervindue har landsholdsspiller og AGF-stjerne, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth, været et brændvarmt emne. Indtil videre er han dog blevet i det jyske, men nu ser det ud til at det er ved at være hans tur til at flyve fra reden.

Således meldes flere udenlandske klubber interesserede i landsholdsspilleren. Under fredagens landskamp mod vores nordiske venner fra Norge, kan Jyllandsposten berette om, at de tre tyske klubber Wolfsburg, Kaiserslautern og RB Leipzig havde folk på stadion for at se ham an.

Indtil videre har https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth dog valgt at frabede sig fra alt information om eventuelle bejlere – han har således bedt hans agent om ikke at fortælle om interesserede klubber. Dette er et valg han har taget for, at han på den måde, kan bevare fuld koncentration på og omkring hans job – fodbolden.

Den nuværende AGF-træner, Peter Sørensen, indrømmer dog overfor førnævnte Jyllandsposten, at https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth nu har klasse nok til at spille for en klub i udlandet.

– Han har helt sikkert potentiale til at klare sig i en udenlandsk klub. Jeg er sikker på, at https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth får en fin karriere. Det har han allerede, men vi håber alle, at han får endnu mere ud af det. Men man kan ikke spå om det på kvalificeret vis – eller tale sig til det. Han har et meget, meget fint topniveau, og efter min mening er han den bedste på sin position herhjemme, når han rammer toppen. Men der er mange komponenter, der skal gå op. AGF skal have noget for at slippe ham, han skal selv have en aftale, han synes er god, og det skal være den rette klub, hvor han får spilletid, fortæller Peter Sørensen til Jyllands-Posten.

Under tidligere transfervinduer er https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth både blevet sat i forbindelse med både Club Brügge og Nice. Tror du der er hold i historierne, og kunne du forestille dig https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth i Tyskland?

In this article