U21: Sikker dansk sejr i Andorra

Det danske U21-landshold hentede pligtsejren med hjem fra Andorra, der blev slået med 2-0.

Det danske U21-landshold spillede tirsdag eftermiddag EM-kvalkamp mod lilleputnationen Andorra. Danmark førte inden kampen Gruppe 2, og vandt det seneste opgør mod andorranerne med hele 6-0. Derfor ville alt andet end en sikker dansk sejr være en overraskelse.

Kampen startede med et tungt dansk pres, der efter 15 minutter gav pote. Brøndby-angriberen Kenneth Zohore headede Christoffer Remmers indlæg i nettet til dansk føring på 1-0.

Herfra stoppede presset mod Andorras mål langt fra. Store chancer tilfaldt både Christian Nørgaard og Yussuf Poulsen inden for kampens første tredjedel.

Det udmøntede sig ved, at Leipzig-angriberen Yussuf Poulsen bragte Danmark på 2-0 et lille kvarter før pausen.

Både inden og efter pausen fortsatte den danske dominans. FCK-spilleren Youssef Toutouh havde sit andet forsøg på træværket efter pausen. Kort forinden havde Andorra-kanten Jesus Rubio modtaget det røde kort.

Siden hen dødede kampen lidt hen, og Danmark kørte en sikker sejr på 2-0 hjem. Dermed udbygger Danmark sin føring i Gruppe 2, og er nu på 17 point efter syv kampe, med fire point ned til Rusland, der i skrivende stund spiller mod Estland.

Næste kamp for Jess Thorups tropper er den 5. marts, hvor Estland kommer på besøg.

In this article