Zohore vil fortsætte i Brøndby

Kenneth Zohore

 

Kenneth Zohore, vil på trods af modgang fra tilhængerne, gerne fortsætte i Brøndby IF.

Kenneth Zohore, har fået en problematisk start på sin tid i Brøndby. Klubbens fans, har på grund af lejesvendens fortid i FCK, haft svært ved at accepterer ham.

Først i søndagens 3-0 sejr over AGF, mærkede Zohore støtte fra klubbens fans.

– Det varmede hjertet. Der har været – ikke problemer – men jeg har godt kunnet mærke, at det har været svært at acceptere mig herude. Jeg bebrejder dem ikke, siger Kenneth Zohore ifølge TV2 Sporten, og bekendtgør, at han gerne vil fortsætte på vestegnen.

– Det var dejligt, at fansene råbte mit navn efter kampen. Det blev jeg rigtig glad for. Jeg har det godt herude, og jeg kunne godt tænke mig at blive i klubben, men det tager jeg til sommer, siger han.

Zohore har indtil videre nettet tre gange for de blå-gule i denne sæson.

 

In this article