AaB-komet: Ikke klar til udlandet

Foto: AaB A/S
Foto: AaB A/S

AaB’s Nicolaj Thomsen har fået sit store gennembrud i dansk fodbold. Midtbanespilleren mener dog ikke, at han er klar til et udlandseventyr endnu.

U21-landsholdspilleren Nicolaj Thomsen har i efteråret fået sit helt store gennembrud for AaB. Den unge midtbanespiller er gået fra den lille talent-status til at være en af profilerne på det succesfulde AaB-hold.

Nicolaj Thomsen er startet inde i alle sæsonens 18 Superliga-kampe, og er i en alder af 20 år allerede oppe på 45 førsteholdsoptrædener for AaB. Det har naturligvis ført interesse med sig, men den unge komet ser ikke sig selv som klar til et skifte endnu.

– Jeg har masser at lære endnu, og jeg ser ikke mig selv som klar til udlandet endnu, så jeg bliver i AaB, siger Thomsen til Nordjyske.

Nicolaj Thomsen har spillet 20 U-landskampe for Danmark.

In this article