Bayern-boss redder Højbjergs far fra at dø

Pierre Emile Højbjerg

I Bayern ville man ikke bare se til, mens Pierre-Emile Højbjerg var igang med at miste sin far til kræften. 

Dagens smukkeste historie om danskerne i udlandet, kommer nede fra de tyske giganter Bayern München.

For tre måneder siden fik Pierre-Emile Højbjerg den tragiske besked om, at hans far blot havde et halvt år til et helt år tilbage at leve i. Det danske sundhedsvæsen havde simpelthen opgivet at kæmpe videre mod den kræftsygdom, som Pierres far var ramt af. Dette slog naturligvis danske Pierre Emile helt ud af den.

I Bayern München var der dog én mand, der ikke havde tænkt sig at se igennem fingre med det mulige dødsfald.

– Jeg var fortvivlet. Ulykkelig. Jeg gik over i klubben, og så begyndte jeg bare at græde. Jeg var helt færdig. Uli Hoeness (Bayern Münchens præsident, red.) samlede mig op. Han gik straks i gang med at hjælpe mig. Han kontaktede de dygtigste læger i Tyskland, fik min far herned, hvor de gik i gang med at behandle ham med det samme. For en uge siden sagde lægerne, at de giver ham en chance. Faktisk er der rigtig gode muligheder for, at han nu overlever. Selvfølgelig overlever han. Det er jeg sikker på. Det er fantastisk. Det siger en hel del om den her klub, at de er der for mig og min familie, fortæller Højbjerg til Spillerforeningens hjemmeside.

Det rygtes, at Hoeness, efter at have fået besked om situationen, tog kontakt til nogle af de dyreste læger i Tyskland, og sørgede for at få Pierres far, Christian Højbjerg, blev sat i kræftbehandling.

Og som det fortælles i udtalelsen af Pierre, er der nu gode chancer for, at hans far overlever den frygtelige sygdom, og dermed kan smilet og motivationen snart være tilbage hos Pierre-Emile.

In this article