Højbjerg: Guardiola tror jeg bliver en fantastisk fodboldspiller

Skærmbillede 2013-08-05 kl. 18.17.18

Bayern-træner Josep Guardiola har stor tillid til sin unge danske guldfugl, Pierre-Emile Højbjerg, ifølge danskeren selv.

18-årige Pierre-Emile Højbjerg ser ud til at være rykket et skridt nærmere spilletid på Bayern Münchens førstehold. For nyligt fik den unge dansker sine første minutter i Bundesligaen under den nye træner, Pep Guardiola.

Højbjerg føler i det hele taget, at Guardiola tror rigtig meget på ham.

– Pep tror, at jeg bliver en fantastisk fodboldspiller, og han har lyst til at stå på sidelinjen sammen med mig, siger Højbjerg til Ekstra Bladet.

Pep Guardiola havde, før sin tid i Bayern, fire succesfulde år som træner i FC Barcelona, som han førte til tre spanske mesterskaber, samt to Champions League-titler. Højbjerg erkender også, at han i starten var lidt bange for, om Guardiola ville syntes, han var god nok.

– Jeg var faktisk bange for Guardiola. Bange for, at han ville sige, at jeg bare ikke var dygtig nok, fordi han har haft Iniesta, Xavi, Messi, alle de store drenge. Så hvad skulle han med en eller anden 18-årig knægt.

Pierre-Emile Højbjerg har kontrakt med Bayern München frem til 2016.

In this article