Malky Mackay: “Cornelius er den langsigtede løsning”

Andreas Cornelius har stadigvæk sit første mål til gode i engelske Cardiff. Og selvom at en skade holdte ham ude af sæsonstarten har en plads i start11’eren ikke lignet noget som der bare kom til “Corner”.

For det er i forvejen svært nok at få spilletid i den walisiske klub. 40 minutter er det blevet til siden comebacket, og det har især os danskere ikke været helt tilfredse med.

For Cardiff har bestemt scoringsproblemer. De er det hold der har scoret næstfærrest mål, og er kun overgået af oprykkerne Crystal Palace på den negative statistik. Men manager Malky Mackay mener nærmere at Cornelius er løsningen på lang sigt og dermed altså ikke løsningen på de scoringsproblemer der lige nu indfinder sig på Cardiff City Stadium. Mackay har dermed brug for en angriber der kan score mål her og nu.

“Det hjælper, at vi nu har Andreas tilbage. Men han er den langsigtede mulighed. Han er en spiller, vi har på en lang kontrakt og han er ung”, siger manageren ifølge Skysports til den waliske nyhedsside Wales Online. Derefter tilføjer han: “Der er helt sikkert potentiale der. Men vi har ikke en rendyrket angriber, som allerede har bevist sit værd. Det får man ikke for syv millioner pund, sådan en koster 25 millioner pund i Premier League“.

Klubben fra Wales’ topscorer er lige nu Frazer Campbell, der lige nu har lavet tre af Cardiff’s 11 mål i sæsonen. Dog har han kun scoret en enkelt gang i de sidste 13 Premier League optrædener for Cardiff.

Andreas Cornelius blev købt i sommers og er det dyreste indkøb nogensinde for den walisiske klub. Han kostede cirka 7.5 millioner pund. (68 millioner danske kroner)

In this article