Youssef Toutouh: Stort at stå overfor Real M.

Youssef Toutouh

 

Efter et godt efterår af FC Københavns Youssef Toutouh, synes han, det er stort at stå overfor Real Madrid.

Efter et år udlejet til Esbjerg fB, kom Youssef Toutouh tilbage til de nykårne danske mestre fra FC København. I weekenden spillede han alle 90 minutter mod FC Vestsjælland, men idag er det selveste Real Madrid klubben fra hovedstaden skal stå overfor. Toutouh mener da også det er stort, at spille mod Real Madrid, specielt i en kamp der betyder noget.

– Nu har jeg efterhånden spillet en del Champions League-kampe, men det er stadig svært. Det er stort at stå over for et hold som Real Madrid, især i en kamp, hvor der er noget på spil for os, siger den 21-årige dansker til bold.dk, og udtaler også, at han er glad for det hele er gået så hurtigt for ham personligt.

– Det er gået meget hurtigt. Det har været utroligt dejligt for mig at spille så meget, og man kan sige, at trænerskiftet i høj grad har gavnet mig. Men selvom det er gået godt indtil videre kan jeg godt love, at der er meget mere i vente.

Toutouh har i denne sæson spillet 12 kampe i Superligaen, hvor han har scoret 2 mål.

 

In this article