21-årig FCN-kant til tyrkisk storklub

FC Nordsjællands kantspiller Oguzhan Aynaoglu er blevet solgt til den tyrkiske storklub Bursaspor. Oguzhan Aynaoglu, der er af tyrkisk afstamning, har ingået en 3 et halvt år lang aftale med Bursaspor.

Den nu tidligere FC Nordsjælland-spiller, Oguzhan Aynaoglum, er skiftet til Bursaspor i Tyrkiet. Oguzhan Aynaoglu, bedre kendt som O.G., fik sit gennembrud for FC Nordsjælland i foråret, hvor han spillede syv kampe, men i eftåråret har han været plaget af skader. O.G. har også spillet 11 kampe på diverse danske ungdomslandshold.

FC Nordsjælland har tidligere meldt ud, at deres trup er for stor, og at de skal skille sig af med specielt offensive spillere, og første skridt på vejen er altså taget nu.

I 2010 vandt Bursaspor det tyrkiske mesterskab, og deres nuværende trup indeholder blandt andet den tidligere AC Milan-spiller Taye Taiwo og den tidligere Genoa-målmand Sebastien Frey.

In this article