Ajax-dansker: Har spillet for meget

Nicolai Boilesen har efter en alvorlig knæskade kæmpet sig en sej og lang kamp om at komme tilbage på grønsværen. Det har danskeren så i denne sæson haft succes med, noget 17 kampe for Ajax og 2 for landsholdet bevidner om.

I Ajax er de glade for deres talentfulde venstreback Nicolai Boilesen. Så glade, at de selvom danskeren har gennemgået et sandt skadeshelvede har valgt at forlænge Boilesens kontrakt og dernæst benytte ham mere, end hvad spilleren selv havde regnet med. Således siger den 21-årige til Ajax hjemmeside:

– Jeg har spillet mere, end jeg havde planlagt med den medicinske stab. Heldigvis havde den skade, jeg fik mod Barcelona, ikke noget at gøre med mine gamle skader. Det var heller ikke så alvorligt, så jeg var rimelig hurtigt tilbage

Der var i en periode tvivl om hvorvidt danskeren overhovedet ville være i stand til at komme tilbage fra alle skaderne, men forsvarsspilleren har gjort tvivlen til skamme, og er samtidig ikke selv i tvivl om, hvordan han skal opnå yderligere succes fremadrette:

 Jeg skal bare fortsætte med at arbejde hårdt og holde mig i form. Det er det eneste, jeg kan gøre.

Næste opgave for Ajax og Nicolai Boilesen er kvartfinaleopgøret i den hollandske pokal. Her er modstanderen Feyenoord.

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl
In this article