Lucas Andersen: Jeg har fundet min rolle

Det har været svingende med optrædender i Ajax-trøjen for Lucas Andersen, men nu mener han, at han har fundet sin rolle i Ajax’ trup.

Der er rigtig mange gode spillere i Ajax Amsterdams trup, og det kan være en af grundene til, at Lucas Andersen ikke har fået særlig meget spilletid i den hvid-røde trøje. Nu mener danskeren, at han endelig har fundet sin plads i den hollandske klub.

– Jeg kender nu en masse flere mennesker og håber at blive en integreret del af truppen i denne sæson. Sidste år pendlede jeg meget mellem A1 (ungdomsholdet, red.) og Ajax’ førstehold. Desuden havde jeg kun været et par måneder hos Ajax. Jeg kunne ikke finde rigtigt finde min rolle. Den er blevet meget mere klar nu, siger den 19-årige dansker til Ajax Amsterdams hjemmeside.

– Jeg træner med det førsteholdet og spiller en masse med Jong Ajax i Jupiler League (den hollandske 1. division, red.). Jeg lærer en masse af de kampe.

Lucas Andersen blev solgt til Ajax fra Aab i 2012. Den danske har spillet 38 kampe for diverse ungdomslandshold, hvor han har scoret 4 mål.

 

In this article