Avis: Cornelius på blokken i Middlesbrough

Cornelius 1

The Northern Echo skriver, at Andreas Cornelius er på blokken hos Championship-klubben Middlesbrough, der vil forstærke sig på angriberfronten.

Andreas Cornelius har fået en svær start på sit Premier League-eventyr i Cardiff. Da den unge angriber kom til Wales, blev han skadet, blot få uger efter sin ankomst.

Det har kostet gevaldigt for Cornelius, der ikke har kunne spille sig rigtigt ind på Cardiff-holdet. Derfor har der været spekuleret på, om Cornelius skulle forsøge sig med en udlejning.

Det kan muligvis blive Middlesbrough fra The Championship, der bliver Cornelius’ lejer. Avisen The Northern Echo skriver, at danskeren er på træner Aitor Karankas liste. Klubben er nemlig interesseret i at få en ny angriber til Nordengland.

– Vi arbejder på at hente en spiller hertil. Vi arbejder hårdt på det og har to-tre navne at arbejde med, siger Karanka til The Northern Echo.

Avisen skriver derudover, at også Danny Graham, Luciano Becchio, Jelle Vossen og Kevin Doyle står på Karankas ønskeseddel.

Andreas Cornelius startede i weekenden inde for Cardiff til FA Cup-kampen mod Bolton. Danskeren blev dog hevet ud i pausen ved den lejlighed.

In this article