Cardiffs assistenttræner tror på Cornelius

Andreas Cornelius

 

Andreas Cornelius har fået sig en svær start i Premier League klubben, Cardiff City. Klubbens assistenttræner, Kevin Cooper, tror dog stadig på den unge dansker.

Et par skader har ødelagt Andres Cornelius’ start i Premiere League. Og siden han kom tilbage, har han haft det svært ved, at spille sig ind på førsteholdet igen. Assistenttræneren, Kevin Cooper, viser dog alligevel tillid til den unge danske angriber på klubbens U-21 hold.

– Giv Andreas tid, så skal han nok komme. Han er 20 år gammel og udvikler sig stadig. Han har været ramt af et par skader, men han er ved at være tilbage i topform, siger Cooper til internetavisen, Wales Online, og forstætter:

– Vi brugte mange penge på ham, men han er stadig en knægt der skal lære, og han skal arbejde hårdt. Han er stadig rå og folk skal forstå, at vi stadig skal arbejde med ham.

– Der er blevet sagt meget, som ikke er hans skyld, men han er en god knægt, der er villig til at arbejde hårdt, så det skal nok give pote i sidste ende, afslutter Kevin Cooper.

Cornelius har endnu ikke fået scoret sit første mål for førsteholdet.

In this article