Dansk chokstart grundlagde U21-sejr

Danmarks U21-landshold spillede fredag eftermiddag deres første kamp på træningsturen til Tyrkiet. Det endte med en sejr over Admira Wacker.

Det danske u21-landshold spillede i dag deres første kamp på deres træningstur i Belek i Tyrkiet. Det har længe været offentligt kendt at man skulle spille en kamp imod Singapore’s A-landshold, men det var ikke offentliggjort før indtil for et par dage siden hvem den anden modstander var.

Og der blev det offentliggjort at Jess Thorup og hans mandskab skulle imod Admira Wacker, der lige nu ligger sidst i den østrigske Bundesliga.

Danskerne startede med Jakob Busk fra FCK på mål. Et naturligt valg efter at Frederik Rønnow desværre måtte forlade turen med en skade. I stedet er David Jensen fra FC Nordsjælland kommet ind i stedet for, og han startede på bænken.

I forsvaret kunne vi finde dagens eneste debutant i start-11’eren, hvor Frederik Holst startede inde. Patrick Banggaard og Kasper Larsen i midterforsvaret, og manden med Superligaens længste indkast Jonas Knudsen startede på højreback.

På den centrale midtbane har man Christian Nørgaard og Jens Jønsson fra henholdsvis Brøndby og AGF. På offensiven havde man Nicolaj Thomsen, Oliver Thychosen og Rasmus Falk, og helt fremme stod den bomstærke Brøndby-forward Kenneth Zohore.

Og det startede som lyn og torden for det danske hold, der mildest talt gav østrigerne en chokstart. Efter blot tre minutter spillet klapper Zohore til kuglen og hamrer den ind. Og minuttet efter var det Oliver Thychosen der kunne score. 2-0 til danskerne efter blot fire minutters spil, og en rystende start på kampen.

Senere hen i halvegen begyndte østrigerne dog at komme bedre med, og det gav da også nogle gode chancer. Men danskerne førte stadigvæk 2-0 ved halveg i den tyrkiske sol.

Sådan skulle det dog ikke holde, for efter 77 minutters spil scorede Admira Wacker nemlig til 2-1. Det blev dog også kampens sidste mål, og dermed vinder de unge danske gutter en flot sejr på 2-1 i testkampen over den østrigske bundprop.

På tirsdag går det løs for drengene igen, hvor de som sagt møder Singapore A. Den starter 15.00 dansk tid.

In this article