Dansk kantspiller til Portugisisk fodbold

portugal-flag-194-p

Den danske kanstpiller Cas
per Hyltoft rejser til Portugal for at prøve lykken hos FC Barreirense, der spiller i den tredjebedste portugisiske række.

Det er ikke uset at danske spillere prøver lykken i mindre udenlandske klubber. 20-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hyltoft er en af dem, og han er nu på vej til FC Barreirense, for at prøve kræfter med portugisisk fodbold.

– Jeg skal være der en uge, om ikke andet for at opleve en anden fodboldkultur og komme lidt væk fra det danske klima, fortæller https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hyltoft til bold.dk.

Tidligere på måneden var den unge dansker et smut på Færøerne til en prøvetræning, dog uden den store interesse fra danskeren selv.

– Jeg startede med at træne hos AB Argir. Det gik fint, men det var enormt svære forhold. Det blæste en halv ’Bodil’ deroppe. Så tog jeg videre til en klub fra den næstbedste række, og de tilbød mig en ti måneders kontrakt. Men jeg havde svært ved at se mig selv bo og spille deroppe, siger Hyltoft.

Ifølge Hyltoft er norsk fodbold også en mulighed, hvis opholdet hos FC Barreirense ikke skulle blive en succes.

In this article