Ekspert om Cornelius-skifte: Et lykkeligt tilbageskridt

Andreas Cornelius

Ifølge Viasats ekspert, Jesper Thygesen, ville Andreas Cornelius´ mulige skifte til FC København være positivt for angriberen.

FC København har meldt ud på Twitter, at man er tæt på at hente klubbens tidligere stjerneangriber, Andereas Cornelius, hjem fra engelske Cardiff. Et skifte hjem til hovedstaden for danskeren ville være positivt, hvis man spørger Viasats ekspert, Jesper Thygesen.

– Det er et lykkeligt tilbageskridt for Andreas Cornelius. Nu kan han komme tilbage til FCK og både tanke selvtillid og få spilletid, siger Jesper Thygesen ifølge BT.

– Når du som ung dansker kommer til en Premier League-klub og bliver gjort til syndebuk for klubbens sidsteplads, så kan jeg godt forstå, at han vil væk og tilbage til FC København, der er en sikker havn for ham, siger han.

Cardiff kræver ifølge mediet, Walesonline, 25-30 millioner kroner for angriberen, og ifølge Thygesen er det en ganske fornuftig pris, selvom det virker som et stort beløb for en dansk klub.

– Selv om det lyder af mange penge for en dansk klub at betale, kan det blive en virkelig god handel for FCK. Prisen på at købe Mostafa Abdellaoue og Pape Diouf til sammen er den samme, som de skal give for Andreas Cornelius. Så vil jeg langt hellere have Cornelius, siger Jesper Thygesen.

Det vides endnu ikke om der er tale om en lejekontrakt eller et permanent køb af Cornelius, der har fået ødelagt sæsonen i Cardiff af først en skade og senere manglende spilletid.

 

In this article