FCK-talent efter debutmål: Forhåbentligt mere spilletid

Fredag spillede FC København og Hvidovre en træningskamp. I den træningskamp fik flere af FCKs talenter spilletid. Én af dem var Yones Felfel, og han takkede for tilliden med et debutmål. Kampen endte 3-1, og efter kampen udtalte Felfel, at der da heller ikke var noget at klage over.

I en venskabskamp fredag fik 18-årige Yones Felfel debut for FC Københanvs førstehold mod Hvidovre. Og han skulle ikke bruge lang tid, før han satte sit præg på holdet. Felfel scorede nemlig kampens og FCKs tredje mål, da han i anden halvleg prikkede bolden i nettet.
– Jeg tager et halvdårligt træk, men det er som om, at de to forsvarsspillere kommer i tvivl om, hvem der skal tage mig. Så kommer jeg fri, laver en skudfinte, og så kan jeg bare sparke den i det tomme mål, forklarer Yones Felfel til FCK.dk efter 3-1-kampen mod Hvidovre. Han håber også, at han kan få mere spilletid på førsteholdet. Til spørgsmålet, om hvad han håber at bygge på i løbet af FC Københavns træningslejr, svarer han:
– Jeg håber på lidt spilletid. Det kunne være dejligt. Og så blive mere og mere vant til tempoet. Jeg skal forhåbentligt her op og spille på et fast på et tidspunkt. Det er også fedt at se hvordan de professionelle lever 24/7. Det styrker selvtilliden og viser, at der er nogen højere oppe i hierarkiet, der holder øje med mig. Det er rigtig dejligt.
Yones Felfel har spillet alle FCKs 6 kampe i UEFA Youth League, Champions League for U19 spillere. Her er han delt topscorer for FC København, da han har scoret 2 mål.
In this article