FCM afviser Brøndby i kampen om forsvarstalent

Erik Sviatchenko er en ombejlet herre for tiden. Nu mener BT at have informationer om, at Brøndby angiveligt skulle have budt på den 22-årige stærke forsvarsspiller. FC Midtjylland har dog afslået buddet, der har været på 12 millioner kroner.sviatchenko

D’bold har tidligere kunne bringe nyheden om Erik Sviatchenko og de mange spekulationer omkring hans fremtid. Det virker dog til, at der er et større puslespil der løses, før dansk-ukrainerens fremtid endelig er afklaret. Brøndby har nemlig i skrivende stund endnu ikke en kontraktforlængelse med deres forsvarsspiller Khalid ’Kannibalen’ Boulahrouz på plads, og lykkedes det ikke at forlænge hans kontrakt, kunne det meget vel tyde på at den så ombejlede Sviatchenko, bliver førsteprioritet på Brøndbys ønskeliste.

Et skifte til Vestegnen for Erik Sviatchenko virke dog noget usandsynligt. Både spilleren selv og FC. Midtjylland mener, at noget mere attraktivt vil dukke op.m en udenlandskarriere, gerne i Bundesligaen har han sagt, og de midtjyske ulve virker ikke interesserede, i at sælge deres guldfugl til en direkte konkurrent midt på sæsonen. På de seneste dages rygter, svarer FCM-direktør Claus Steinlein meget kortfattet:

-Vores målsætning er at fortsætte sæsonen ud uden salg af spillere.

Det skal altså noget helt ekstraordinært til rent økonomisk, før at FC. Midtjylland sælger ud af deres profiler i dette transfervindue. Kan klubben forsvare deres nuværende førsteplads i Superligaen, vil det blive den unge klubs første guldmedaljer nogensinde.

Hvor langt Brøndby kan og vil gå i deres bestræbelser på at hente forsvarsgeneralen, skal være usagt, også selvom de blå-gules sportschef Per Rud har udtalt, at der ikke vil være den store aktivitet fra Brøndby i dette transfervindue.

In this article