FCN talent får to år i Vejle

Vejle boldklub har nu bekræftet, at de har skrevet en toårig kontrakt med den 19-årige midtbanespiller Hakan Redzep.

FC Nordsjællands Hakan Redzeps kontrakt udløb her til årskiftet, og der har været meget tvivl om, hvorvidt han skulle fortsætte i klubben. Den sag er nu afklaret, da han er røget til Vejle Boldklub på en fri transfer.

I går (mandag red.) udtalte Vejles sportschef, Mads Bro Hansen, at klubben havde fulgt Redzep i et stykke tid.

– Hakan er en spiller, vi har fulgt i et stykke tid, så det er en spiller, vi kender ganske godt. De kvaliteter Hakan har, passer fint ind i det, vi i Vejle lægger vægt på, sagde Mads Bro Hansen til bold.dk.

Han udtalte også, at han ikke ville udmelde noget, før en aftale var på plads.

– I forhold til nye spillere, så melder vi noget ud, når noget er på plads, siger sportschef Mads Bro Hansen.

I dag blev det så bekræftet. Den kun 19-årige Hakan Redzep repræsenterer nu Vejle BK.

– Vi er rigtig glade for at have fået aftalen med Hakan Redzep på plads, for han er en spiller med stort potentiale og en fremtidens mand. Nu giver vi Hakan Redzep ro til at falde til i truppen og i Vejle Boldklub, og så er jeg sikker på, at han på sigt bliver en gevinst for Vejle Boldklub, siger Mads Bro Hansen til klubbens hjemmeside.

Hakan Redzep har spillet én kamp for FC Nordsjællands superligatrup, og har været på Danmarks u16, u17 og u18-landshold.

In this article