Fischer: Skal spille mere simpelt

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Viktor Fischer skal lære at spille mere simpelt, og ikke sætte sig selv under for stort pres.

Viktor Fischer fik sit gennembrud for Ajax i 12/13-sæsonen, hvor han tog international fodbold med storm. I denne sæson har der dog været længere mellem de gode præstationer, og der har heller ikke været ligeså meget hype omkring 19-årige Fischer, der egentlig gerne ville have overtaget Christian Eriksens rolle på Ajax-holdet.

Det er midlertidigt ikke helt lykkedes for Fischer, der har manglet mål i støvlerne, og har været udsat for lidt kritik for sine præstationer. Den unge dansker har dog sin egen opskrift på succes klar.

– Jeg må lære, at simpelt fodbold kan være smukt. Jeg har måske forventet for meget af mig selv. Jeg ville være en af nøglespillerne med det samme, og med det har jeg måske sat mig selv under for stort pres, fortæller Fischer til Ajax Life.

Viktor Fischer kom på tavlen 10 gange i 23 ligakampe i forrige sæson, mens det i denne sæson blot er blevet til tre mål i 18 Æresdivisions-kampe for Ajax.

In this article