Fulham-dansker nærmer sig kontraktforlængelse

Lasse Vigen

 

Det danske Fulham-talent, Lasse Vigen Christensen, ser ud til at forlænge sin kontakt med Premier League-klubben.

Lasse Vigen Christensen er rykket tættere på sit store gennembrud for Fulham i denne sæson, og hvis alt går efter planen, forlænger han inden længe sin kontrakt med den engelske klub. Det fortæller hans agent.

– Vi har en god dialog med Fulham omkring Lasse, og vi håber på, det kan falde i hak inden udgangen af januar. Vi er langt fremme i forhandlingerne med Fulham, og det ser meget fornuftigt ud. Der går ikke lang tid, før den er på plads, og vi snakker om en kontrakt på to eller tre år, siger Lasse Vigens agent Gulli Tomasson til tipsbladet.dk.

Lasse Vigen har tilsyneladende imponeret Fulham-træneren, René Meulensteen, der er villig til at give den unge dansker chancen i Premier League-klubben.

– Meulensteen er klar til at give Lasse chancen, så Lasse er én af dem, han gerne vil forlænge med. Så han skal give den en skalle de næste par år, og så er det op til Lasse selv at vise, at han er god nok, siger Tomasson.

To kampe i FA Cuppen er det blevet til for Vigen, der inden sin tid i Fulham spillede for danske FC Midtjylland.

 

In this article