Fulham-træner roser Vigen efter debut

Lasse Vigen

Fulham-træner Rene Meulensteen roser sin unge dansker Lasse Vigen Christensen efter, at han i går fik sin debut.

19-årige Lasse Vigen Christensen blev skiftet ind med 20 minutter tilbage, da Fulham i går spillede 1-1 i FA Cuppen mod Norwich. Dermed fik den unge dansker endelig sin officielle debut for London-holdet, efter at have siddet med på bænken i de seneste par kampe.

Fulham-træner Rene Meulensteen er glad for sin unge dansker, som han mener gjorde et godt indhop.

– Freddy Plumain og Lasse Vigen Christensen kom ind og gjorde det rigtig godt, så der er masser af positivt, siger Meulensteen ifølge klubbens hjemmeside.

– FA Cuppen er en stor turnering at være med i, og det er en turnering, hvor man vil bruge holdets bredde. Det giver mulighed for at bringe andre folk ind i folden. Fire spillere fik debut, fire unge spillere, hvilket i mine øjne er den største bonus. Det var et frisk pust, så det var meget positivt for os, siger Fulham-træneren.

Lasse Vigen Christensen har kontraktudløb med Fulham til sommer, men parterne er i dialog om en forlængelse af aftalen.

In this article