Lasse Vigen indskiftet i Fulham-sejr

Lasse Vigen

Da Fulham igår mødte Norwich i FA Cuppen, fik vi et dansk stortalent i aktion.

Igår fik Lasse Vigen igen spilletid for Fulhams førsteholds-mandskab. Dette skete, da Fulham i et vigtigt returopgør, fik besøg af Norwich i FA Cuppen. 1-1 var stillingen efter den første kamp, så derfor var Fulham altså nødsaget til at finde vej til netmaskerne, hvis de ville gøre sig forhåbninger om videre deltagelse i den engelske turnering.

Og Fulhams tropper var opsatte – det danske stortalent, Lasse Vigen, fik fin fodbold at se ude fra bænken, hvorpå han befandt sig fra kampstart af. Hele 3-0 var det derfor allerede blevet til, da Lasse Vigen med 7 minutter igen at opgøret, hoppede på banen i stedet for Sidwell, der i øvrigt var blandt målscorerne.

Dette resultat nåede 19-årige Vigen ikke at pille ved, men danskeren nåede dog at gøre et fint indtryk i løbet af de minutter han fik på banen.

 

In this article